найсмачніший, рум’яний, гарний бездріжджовий паска. Тут детальний рецепт з покроковими фотографіями. Заходьте, готуйте!
Привіт всім! Не за горами свято Світлої Пасхи і я заздалегідь пишу для вас рецепт смачного здобного паски, який випікається без дріжджів. Хочу сказати, що бездріжджовий паска готується набагато швидше ніж на традиційний з дріжджового тіста. Тому я дуже рекомендую спекти такий простий паска не тільки в цілях економії часу, але і для різноманітності вашого святкового столу.
Ми з вами будемо готувати бездріжджове тісто з сиру, вершкового масла, яєць, борошна, родзинок і цукатів. Пасочки вийдуть ароматні, зарум’яняться хрусткою скоринкою зверху. Ми прикрасимо їх білої і кольорової білкової глазур’ю. Вийде дуже смачно і по святковому красиво!
Глазур для прикраси я рекомендую зробити за рецептом «Швейцарська меренга» (я так і робила тут) або за рецептом «Глазур для пасок» — обидві глазурі добре тримаються, не кришаться, не скочуються і не липнуть.
до Речі, на моєму блозі є класичний паску на дріжджах, для нього я застосувала як раз цукрову глазур для пасок, яка готується без білка.
У цьому рецепті я напишу, як приготувати бездріжджове тісто і як спекти паски, а рецепти глазурі ви легко знайдете, перейшовши за одним з посилань з назвою вище.
Отже, як приготувати найсмачніший бездріжджовий паска своїми руками — простий рецепт покроково з фото.