Рецепт торта без випічки з манною крупою, полуницею, білим шоколадом та полуничним желе. Полуницю можна замінити на будь-які ягоди.
Інгредієнти
-
1 літр
— молоко (3,2%)
-
1 чашка
— манна крупа
-
100 гр.
— шоколад (білий)
-
300 гр.
— полуниця
-
200-250 гр.
— печиво (пісочне округле або довгасте)
-
1/2 сиакан
— цукор
-
100 гр.
— вершкове масло
-
1 пакетик
— ванільний цукор
-
1 щіпка
— кориця
-
2 пакетика
— желе (полуничне)
Рецепт приготування
-
Ставимо торт на 6-7 годин в холодильник. Готовий торт з манкою і полуницею виймаємо, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!
Розводимо желе в 600 мл гарячої води і залишаємо остигати.
Дно рознімної форми для випічки змащуємо тонким шаром вершкового масла і викладаємо щільно один до одного печиво.
Виливаємо В каструлю молоко, додаємо цукор, вершкове масло, корицю, ванільний цукор і дрібно нарізаний білий шоколад. Розігріваємо суміш, помішуючи. Як суміш закипить, додаємо крупу і варимо, поки суміш не загусне близько 3 хвилин. Якщо утворюються грудочки, перемішуємо вінчиком.
Гарячу суміш виливаємо в форму на печиво і викладаємо підготовлену очищену полуницю, щоб наполовину ягоди були на поверхні суміші. Охолоджуємо в холодильнику 2-3 години.
Знімаємо бічну частину форми, з боків торта розміщуємо нарізаний на тонкі шматочки полуниці і повільно заливаємо торт підготовленим желе.