Італійська меренга

Очеь красивий, блискучий білковий заварний крем Італійська меренга. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! Сьогодні ми з вами будемо готувати ніжний, повітряний, дуже красивий білковий заварний крем. Називається він Італійська меренга. Такий крем виходить досить щільним і стійким. З нього вийде не тільки начинка для різних тістечок або прикраса для торта, капкейків або тарталеток, але і прекрасна прошарок між коржами в бисквитном або багатошаровому торті.

Я готувала Італійську меренгу спеціально для декору Лимонних тарталеток. Прикраса вийшло на славу, самі подивіться — тюльпани з меренги відмінно тримають форму, не розтікаються. Ну, а іранська троянда висока, гарна з глянцевим блиском. Фото тарталеток я розміщу в кінці цієї статті, а рецепт перебуває у засланні з назвою. Переходьте по ній і готуйте це чудове лимонне диво!

Італійської меренги, крім стійкості і краси є ще одна перевага — в процесі приготування білки піддаються термічній обробці, що робить меренгу безпечною для вживання.

Для того, щоб у вас не виникли складнощі з приготуванням меренги, я напишу рецепт з усіма подробицями і зроблю акцент на можливі помилки. Вам залишиться просто повторити за мною і в результаті успіх вам гарантований!

Отже, як зробити заварний крем Італійська меренга в домашніх умовах — докладний рецепт з покроковими фото.