Смачні домашні вафлі з дріжджового тіста з додаванням шматочків яблук і кориці. Для приготування потрібно вафельниця.
Інгредієнти
-
190 гр.
— борошно (вищий сорт)
-
70 мл.
— молоко (тепле)
-
100 гр.
— вершкове масло
-
2 ст. л.
— цукор
-
1 шт.
— куряче яйце
-
2 шт.
— яблуко
-
10 гр.
— дріжджі (сухі)
-
1/2 ч. л.
— кориця
Рецепт приготування
У мисці змішуємо дріжджі, молоко і яйце.
Додаємо розм’якшене масло, корицю, борошно і добре перемішуємо вінчиком. Підготовлену заготовку для вафлею накриваємо і залишаємо на 40 хвилин.
Через 40 хвилин у тісто додаємо очищені нарізані на кубики яблука і перемішуємо.
Вафельницю нагріваємо і викладаємо в кожну комірку по 2 ст. л. підготовленого тіста з яблуками.
Закриваємо вафельницю і випікаємо ароматні вафлі 3-4 хвилини (залежить від потужності обладнання). Готові вафлі виймаємо. За таким методом готуємо все тісто.
Готові ароматні вафлі посипаємо цукровою пудрою і подаємо з улюбленими гарячими напоями. Приємного апетиту!