Вафлі з яблуками та корицею


Смачні домашні вафлі з дріжджового тіста з додаванням шматочків яблук і кориці. Для приготування потрібно вафельниця.

Інгредієнти

  • 190 гр.

    — борошно (вищий сорт)

  • 70 мл.

    — молоко (тепле)

  • 100 гр.

    — вершкове масло

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 2 шт.

    — яблуко

  • 10 гр.

    — дріжджі (сухі)

  • 1/2 ч. л.

    — кориця

Рецепт приготування

    У мисці змішуємо дріжджі, молоко і яйце.


    Додаємо розм’якшене масло, корицю, борошно і добре перемішуємо вінчиком. Підготовлену заготовку для вафлею накриваємо і залишаємо на 40 хвилин.


    Через 40 хвилин у тісто додаємо очищені нарізані на кубики яблука і перемішуємо.


    Вафельницю нагріваємо і викладаємо в кожну комірку по 2 ст. л. підготовленого тіста з яблуками.


    Закриваємо вафельницю і випікаємо ароматні вафлі 3-4 хвилини (залежить від потужності обладнання). Готові вафлі виймаємо. За таким методом готуємо все тісто.

    Готові ароматні вафлі посипаємо цукровою пудрою і подаємо з улюбленими гарячими напоями. Приємного апетиту!