Збираємо Морквяні капкейки
Карамель для начинки до цього часу вже готова. Тепер перелийте її в кондитерський мішок без насадки. Відріжте у мішка кінчик так, щоб вийшло отвір діаметром не більше 1 см
Після цього заповніть карамеллю канавки від капкейків до країв.
Крем-чіз на вершках дістаньте з холодильника, покладіть в кондитерський мішок з насадкою (у мене це закрита зірка). За допомогою кондитерського мішка отсадите красиві високі шапочки на капкейки.
У мене вийшли ось такі, впевнена, що ваші набагато краще!
А це фото обіцяного Морквяного торта — він чудовий!
Готуйте за моїми рецептами, дотримуйтесь рекомендації, і у вас завжди будуть виходити не тільки смачні, але і красиві кондитерські шедеври!
Приємного апетиту і всього самого доброго!