Морквяні капкейки

Випічка

Як тільки тісто приготували, відразу розподіліть його по паперовим капсулами, заповнюючи їх на ⅔ частини або трохи більше.

Мушу сказати пару слів про капсули для капкейків. Вони бувають посилені і прості. Для того, щоб випікати капкейки в простих капсулах, вам знадобиться спеціальна металева або силіконова форма. Спочатку в неї ви встановлюєте капсули, а потім заповнюєте тестом. Дивіться фото нижче.

Для посилених капсул ніяких додаткових пристосувань не потрібно. Просто встановлюйте їх на деку і заповнюйте тестом.

До цього часу духовка добре нагрілася. Поставте в неї деко з капсулами і випікайте 20 хвилин при 180 градусах на середньому рівні, режим «верх-низ» без конвекції.

Через 20 хвилин від початку випічки перевірити на готовність зубочисткою. Якщо виходить сира — потримайте їх в духовці ще 5 хвилин. Після цього вийміть і дайте охолонути до кімнатної температури.

Потім видаліть капов серцевину. Її можна вирізати невеликим ножем або спеціальним кондитерським планжем.