Сирна Паска з вершковим сиром


Відмінний рецепт сирної Паски з додаванням вершкового сиру (замість вершкового масла) і сухофруктів.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — сир (9%)

  • 200 гр.

    — сир (вершковий Маскарпоне » або «Філадельфія»)

  • 150 гр.

    — сметана

  • 150 гр.

    — цукрова пудра

  • 2 шт.

    — куряче яйце (жовтки)

  • 350 гр.

    — сухофрукти (родзинки, вишня, абрикос і т. п.)

  • 1/2 ч. л.

    — ванілін

Рецепт приготування

    У мисці змішуємо масло, жовтки і цукрову пудру. Ставимо суміш на водяну баню і помішуючи, нагріваємо. Потім збиваємо міксером до одержання густої суміші.


    У підготовлену солодку суміш викладаємо вершковий сир, сир, сметану і сухофрукти (родзинки, зацукрована вишня, смородина, ананас і цукати).


    Добре перемішуємо заготовку для Великодня.


    Друшляк вистилаємо марлею або чистою бавовняним рушником і акуратно викладаємо підготовлену суміш для Великодня.


    Щільно закриваємо суміш, ставимо на друшляк миску і зверху встановлюємо вантаж (літрова упаковка молока або соку) і відправляємо Великдень на ніч у холодильник.


    Готову ароматну Великдень розкриваємо, перекладаємо на тарілку і відразу подаємо. Приємного апетиту!