Продукти для карамелі:
- масло — 25 гр.
- вершки (жирність від 30% — 160 гр.
- цукор — 150 гр.
- сіль дрібна — 0,5 ч. л.
Крем-чіз на вершках:
- вершки (жирність від 30% — 80гр.
- вершковий сир — 300 гр.
- цукрова пудра — 40 гр.
- ваніль за бажанням.
Морквяне бісквітне тісто:
- яйця — 70 гр.( 1 С0 або 2 С2)
- цукор білий — 80 гр.
- цукор коричневий — 80 гр.
- борошно — 75 гр.
- розпушувач тіста — 5 гр.
- кориця — 1 гр.
- волоський горіх — 40 гр.
- масло рослинне — 35 гр.
- масло вершкове — 35 гр.
- цедра 1-го апельсина
- морква — 95 гр.
Примітка:
- Всі продукти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
- Моркву рекомендую вибрати дуже соковиту. Чим більше соку, тим ніжніше вийдуть капи.
- Для випічки капкейків вам знадобляться спеціальні паперові капсули. Вони продаються в супермаркетах чи спеціалізованих магазинах для кондитерів.
- Кількість всіх інгредієнтів для тіста, крему і начинки розраховане на 10 капкейків.