Морквяні капкейки

Продукти для карамелі:

  1. масло — 25 гр.
  2. вершки (жирність від 30% — 160 гр.
  3. цукор — 150 гр.
  4. сіль дрібна — 0,5 ч. л.

Крем-чіз на вершках:

  1. вершки (жирність від 30% — 80гр.
  2. вершковий сир — 300 гр.
  3. цукрова пудра — 40 гр.
  4. ваніль за бажанням.

Морквяне бісквітне тісто:

  1. яйця — 70 гр.( 1 С0 або 2 С2)
  2. цукор білий — 80 гр.
  3. цукор коричневий — 80 гр.
  4. борошно — 75 гр.
  5. розпушувач тіста — 5 гр.
  6. кориця — 1 гр.
  7. волоський горіх — 40 гр.
  8. масло рослинне — 35 гр.
  9. масло вершкове — 35 гр.
  10. цедра 1-го апельсина
  11. морква — 95 гр.

Примітка:

  • Всі продукти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
  • Моркву рекомендую вибрати дуже соковиту. Чим більше соку, тим ніжніше вийдуть капи.
  • Для випічки капкейків вам знадобляться спеціальні паперові капсули. Вони продаються в супермаркетах чи спеціалізованих магазинах для кондитерів.
  • Кількість всіх інгредієнтів для тіста, крему і начинки розраховане на 10 капкейків.