Торт Рафаелло

найсмачніший кокосовий торт Рафаелло, приготований в домашніх умовах. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! У цій статті буде рецепт дуже ніжного, повітряного і неймовірно красивого десерту. Це неймовірно смачний тропічний кокосовий торт Рафаелло. Ви напевно про нього знаєте, багато хто навіть пробували його колись. І сьогодні у вас з’явилася можливість приготувати його власноруч у себе на кухні.

Щоб зібрати торт Рафаелло нам знадобиться кокосовий бісквіт. Як його приготувати, я детально опишу в цьому рецепті. Складнощів з ним практично немає, тому впорається навіть самий починаючий кондитер. Ще ми з вами зробимо крем з маскарпоне. Його ми будемо використовувати для прошарку між коржами і для прикраси. Рецепт крему ви знайдете в посиланні з назвою, а кількість інгредієнтів, яке знадобиться для крему, я напишу в цій статті.

Додатково ми зробимо смачну хрустку начинку і просочення для бісквітних коржів. Як їх приготувати я теж детально напишу в цьому рецепті.

Для тих, хто бажає доповнити прикраса торта Рафаелло однойменними цукерками, я пропоную перейти за цим посиланням та приготувати і смачні, ніжні Рафаэлки своїми руками. Згідно рецепту там виходить 14-15 цукерок, вам їх вистачить на прикраса торта і ще залишиться для чаювання.

А зараз, щоб ви не заплуталися у всіх цих кремах і начинках, я напишу послідовність ваших дій. Пропоную бісквіт, крем, хрустку прошарок і заготовку для цукерок зробити ввечері і прибрати в холодильник до ранку. На наступний день готуєте для просочення коржів, потім доделываете цукерки, збираєте торт і в останню чергу прикрашаєте його згідно з рецептом.

Отже, як приготувати найсмачніший кокосовий торт Рафаелло в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.