Морквяні капкейки

Готуємо Морквяні капкейки

В першу чергу натріть моркву на дрібній тертці і поки відставте в бік.

Цедру апельсина теж акуратно натріть на тертці. Не перестарайтеся, нам потрібна тільки цедра — тобто помаранчева шкірка. Після того, як натрете, її теж поки відставте в бік.

Тепер волоські горіхи промийте під проточною водою, трохи просушіть на чистому рушнику і подрібніть ножем на обробній дошці.

Всі попередні приготування закінчені, зараз увімкніть духовку на прогрів на 180 градусів і починайте готувати тісто.

В глибокій чашці збийте міксером цукор (білий і коричневий) і яйця до утворення густої піни.

Окремо змішайте корицю, розпушувач і борошно. Просійте через сито на 2-3 рази. Тепер додайте суху суміш до рідкої.

Перемішайте ручним віночком, додайте попередньо промитий і подрібнений волоський горіх і ще раз перемішайте.

Тепер розтопити в мікрохвильовій печі або на плиті вершкове масло і змішайте його з рослинним. Після перелийте масляну суміш в тісто, перемішайте.

Наступним етапом додайте заздалегідь натерту моркву, перемішайте.

Після додаємо цедру і знову перемішуємо.

В результаті у вас вийде тісто середньої консистенції — не густе, але і не рідке. Таке, як на фото нижче.