Морквяний торт

Самий смачний і простий Морквяний торт з Лимонним курдом і Кремом чіз. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте!

Привіт, мої дорогі читачі! У цій статті я напишу рецепт дуже смачного і неймовірно красивого десерту. Називається він Морквяний торт. Я думаю, що багато хто з вас вже встигли познайомитися з ним. А ті, хто чує про неї вперше — милості прошу в нашу гільдію любителів і знавців!

Коржі для Морквяного торта випікаються за спеціальним рецептом Морквяного бісквіта. Для прошарку у нас піде Крем-чіз на олії. Начинку зробимо з Апельсинового курда. А гарні патьоки з Шоколадної глазурі.

Можу вам запропонувати ще варіант — спробуйте для прошарку Густий крем зі сметани, а для начинки Лимонний курд. Я такий Морквяний торт готувала, мені сподобалося.

У цій статті я дам граммовки інгредієнтів для всіх складових і детально опишу етапи складання торта, з усіма нюансами. А щоб приготувати бісквіт, крем, начинку і глазур — потрібно перейти за посиланнями в назвах. Для кожного з них є окремий рецепт. Заходьте, готуйте і потім повертайтеся сюди щоб правильно зібрати торт.

Складнощів немає ніяких — запевняю вас. Рецепти написані дуже докладно. Вам залишиться тільки повторити за мною і в результаті у вас вийде шикарний, смачний торт вагою більше двох кілограмів. Яким не соромно і гостей пригостити і самим поласувати.

Черговість ваших дій буде така — ввечері готуйте Апельсиновий курд, заливаєте в форму і заморозити. Після печете бісквіт, остужаете його, оборачиваете плівкою і забираєте в холодильник для дозрівання на всю ніч. На наступний день з ранку готуєте крем, разрезаете бісквіт на коржі і збираєте торт. Потім готуєте глазур і прикрашаєте.

Отже, як приготувати класичний Морквяний торт в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.