Торт Колібрі

Торт Колібрі — найбільш смачні, красивий, незабутній десерт. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте із задоволенням!

Всім привіт! І знову я пишу для вас рецепт чергового кондитерського шедевра. На цей раз мова піде про торт Колібрі. Я впевнена, що ви про нього вже щось знаєте. Я пропоную свій варіант десерту з дуже докладним описом всіх кроків, які необхідно зробити в процесі приготування.

До складу тесту для торта Колібрі входять ананаси, волоські горішки, банани, кориця. Бісквіт виходить трохи незвичайний на смак, дуже насичений, ароматний і досить вологий. Завдяки чому готовий бісквіт не вимагає просочення і може послужити вам як самостійний десерт у вигляді пирога до чаю.

Для прошарку між коржами ідеально підходить крем-чіз, при цьому як на масляній основі, так і на вершках. Я в цьому рецепті буду застосовувати крем-чіз на олії. Ви ж можете повторити за мною або вибрати крем-чіз на вершках. Обидві посилання в назвах клікабельні, натискайте на них і потрапляйте на потрібну вам сторінку з рецептом.

Декорувати торт я буду шоколадною глазур’ю з шоколаду. Для різноманітності можу запропонувати вам рецепт ще одного шоколадній глазурі з какао. Переходьте за посиланнями в назвах і подивіться, як обидві ці глазурі виглядають на тортах. І потім робіть свій вибір.

Якщо готувати торт Колібрі строго за цим рецептом, дотримуючись кількість інгредієнтів, вказане в ньому, то у вас в підсумку вийде торт вагою більше 3-х кілограм. Тому, я пропоную взяти ½ або ⅔ продуктів у тому випадку, якщо потрібен тортик поменше.

Щоб вам було простіше орієнтуватися, я напишу черговість дій.

найпершим потрібно зробити тісто і спекти бісквіт, потім приготувати крем для промазки коржів. Найкраще бісквіт і крем зробити ввечері і на ніч прибрати в холодильник. На наступний день бісквіт розріжте на коржі, промажте їх кремом. І в останню чергу приготуйте глазур, а потім декоруйте торт.

Отже, як приготувати торт Колібрі своїми руками — докладний рецепт покроково з фото.