Домашній рецепт приготування батончиків мюслі з вівсяної крупи, горіхів, рослинної олії, меду й шоколаду.
Інгредієнти
-
2 чашки
— вівсяна крупа
-
1 чашка
— рисова крупа (коричнева)
-
1/4 склянки
— мигдаль (подрібнений)
-
1/2 склянки
— арахіс
-
1-2 ст. л.
— насіння (льону)
-
1/4 склянки
— рослинна олія (кокосову)
-
1/4 склянки
— мед
-
50 гр.
— шоколад (подрібнений темний)
-
1/4 чашки
— вишня (сушена)
Рецепт приготування
У мисці змішуємо насіння льону, сушену вишню, вівсяну крупу, коричневий рис, мигдаль, арахіс і шоколад.
У каструлі обережно нагріваємо кокосова олія, арахісова олія і мед, поки добре не перемішається. Охолоджуємо до кімнатної температури.
Підготовлену суміш вливаємо в вівсяну суміш і ретельно перемішуємо.
Вистилаємо Форму поліетиленовою плівкою і рівномірно розподіляємо підготовлені мюслі. Відправляємо в морозильну камеру на 1 годину.
Готові мюслі виймаємо з форми, знімаємо плівку і нарізаємо мюслі на шматочки потрібного розміру. Зберігаємо батончики мюслі в холодильнику до 2 тижнів або в морозильнику до 2 місяців. Приємного апетиту!