Домашні батончики мюслі


Домашній рецепт приготування батончиків мюслі з вівсяної крупи, горіхів, рослинної олії, меду й шоколаду.

Інгредієнти

  • 2 чашки

    — вівсяна крупа

  • 1 чашка

    — рисова крупа (коричнева)

  • 1/4 склянки

    — мигдаль (подрібнений)

  • 1/2 склянки

    — арахіс

  • 1-2 ст. л.

    — насіння (льону)

  • 1/4 склянки

    — рослинна олія (кокосову)

  • 1/4 склянки

    — мед

  • 50 гр.

    — шоколад (подрібнений темний)

  • 1/4 чашки

    — вишня (сушена)

Рецепт приготування


    У мисці змішуємо насіння льону, сушену вишню, вівсяну крупу, коричневий рис, мигдаль, арахіс і шоколад.


    У каструлі обережно нагріваємо кокосова олія, арахісова олія і мед, поки добре не перемішається. Охолоджуємо до кімнатної температури.

    Підготовлену суміш вливаємо в вівсяну суміш і ретельно перемішуємо.


    Вистилаємо Форму поліетиленовою плівкою і рівномірно розподіляємо підготовлені мюслі. Відправляємо в морозильну камеру на 1 годину.

    Готові мюслі виймаємо з форми, знімаємо плівку і нарізаємо мюслі на шматочки потрібного розміру. Зберігаємо батончики мюслі в холодильнику до 2 тижнів або в морозильнику до 2 місяців. Приємного апетиту!