Шварцвальдский торт Чорний ліс

Шварцвальдский торт Чорний ліс. У цій статті докладний класичний рецепт з усіма покроковими фото. Заходьте і готуйте із задоволенням!

Привіт, привіт! У цій статті я пишу для вас рецепт дуже смачного, ніжного, соковитого, тане в роті десерту. Шоколадний бісквіт з прошарком з крему на збитих вершках і начинкою з стиглої вишні — це Шварцвальдский торт Чорний ліс. Я просто впевнена, що ви його знаєте і любите. А хто чує про неї вперше — приєднуйтесь до нас «знавцям» і давайте разом готувати.

Для основи тут можна застосувати будь-шоколадний бісквіт. Я вам на вибір надам кілька — це бісквіт на окропі, класичний шоколадний бісквіт і шоколадний бісквіт на молоці. Всі вони відмінно підійдуть для нашого торта. Посилання в назвах клікабельні, натискайте на них і потрапляйте на сторінку з потрібним рецептом.

Я ж буду готувати шоколадний бісквіт на молоці. Тому що, на мій смак, він сюди підходить найбільше. Якщо ви виберете для Чорного лісу бісквіт на окропі, той просочення не знадобиться, так як бісквіт виходить сам по собі дуже вологий.

Для прошарку між коржами в класичному Чорному лісі використовується крем зі збитих вершків, а для фінішного вирівнювання і обмазки шоколадний крем-чіз. Всі рецепти знаходяться в посиланнях з назвами. Милості прошу, переходьте за ним. Там дуже докладно і зрозуміло все написано.

Ще необхідно приготувати начинку з стиглої вишні і вишневу просочення. А для прикраси шоколадну глазур. Як це зробити я детально опишу нижче в цьому рецепті.

Кількість всіх інгредієнтів для бісквіта, кремів, начинки і прикраси я пропишу в списку продуктів для того, щоб вам було простіше в них орієнтуватися.