Черговість приготування буде така:
Спочатку випікаєте бісквіт, потім зробіть шоколадний крем-чіз, після підготуйте начинку, збийте крем з вершків і цукрової пудри і в останню чергу шоколадну глазур для прикраси.
Отже, як зробити класичний Шварцвальдский торт Чорний ліс в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.
Бісквіт на гарячому молоці:
- масло вершкове — 100 гр.
- яйця — 2 шт.
- цукор ванільний — 5 гр.
- молоко — 340 гр.
- цукор — 270 гр.
- борошно — 240 гр.
- розпушувач тіста — 15 гр.
- сіль — 1 щіпка.
- какао — порошок- 80 гр.
Для крему зі збитих вершків:
- вершки від 30% жирності — 500 гр.
- цукрова пудра — 70 гр.
- ванільний цукор (за бажанням) — 10 гр.
Крем для покриття і вирівнювання:
- вершковий сир — 300 гр.
- масло — 100 гр.
- цукрова пудра — 100 гр.
- білий шоколад — 100 гр.
Начинка і просочення з вишні:
- вишня без кісточок (свіжа або заморожена) — 250 гр.
- цукор — 40 гр.
- коньяк або ром — 50 гр.
- кориця мелена — 1 щіпка