Шварцвальдский торт Чорний ліс

Черговість приготування буде така:

Спочатку випікаєте бісквіт, потім зробіть шоколадний крем-чіз, після підготуйте начинку, збийте крем з вершків і цукрової пудри і в останню чергу шоколадну глазур для прикраси.

Отже, як зробити класичний Шварцвальдский торт Чорний ліс в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.

Бісквіт на гарячому молоці:

  1. масло вершкове — 100 гр.
  2. яйця — 2 шт.
  3. цукор ванільний — 5 гр.
  4. молоко — 340 гр.
  5. цукор — 270 гр.
  6. борошно — 240 гр.
  7. розпушувач тіста — 15 гр.
  8. сіль — 1 щіпка.
  9. какао — порошок- 80 гр.

Для крему зі збитих вершків:

  1. вершки від 30% жирності — 500 гр.
  2. цукрова пудра — 70 гр.
  3. ванільний цукор (за бажанням) — 10 гр.

Крем для покриття і вирівнювання:

  1. вершковий сир — 300 гр.
  2. масло — 100 гр.
  3. цукрова пудра — 100 гр.
  4. білий шоколад — 100 гр.

Начинка і просочення з вишні:

  1. вишня без кісточок (свіжа або заморожена) — 250 гр.
  2. цукор — 40 гр.
  3. коньяк або ром — 50 гр.
  4. кориця мелена — 1 щіпка