Варимо глазур
Шматочки шоколаду і м’яке вершкове масло покладіть в жаростійкий посуд.
Поставте на водяну баню і, постійно помішуючи нагрівайте до повного розчинення і об’єднання масла і шоколаду. Зніміть з водяної бані, охолодіть до робочої температури (35-40 градусів).
Отже, торт в холодильнику охолов, тепер прикрасьте його шоколадними патьоками з глазурі. Для цього перекладіть глазур в кондитерський мішок. Тепер відріжте у нього кінчик і нанесіть красиві патьоки, видавлюючи глазур з мішка.
Або зробіть так, як я — розподіліть глазур по периметру торта і трохи на боки, потім розрівняйте шпателем. Вийде така шоколадна шапочка).
насправді як прикрасити Шварцвальдский торт Чорний ліс — вирішувати вам. Можна просто зробити кілька трояндочок з крему та перекласти їх ягодами стиглої вишні. І нанести на боки шоколадну крихту.
Після складання і прикраси поставте торт в холодильник ще на пару годин. За цей час торт дозріє, стане ніжним, соковитим — просто божественним!
А ось наш чудовий розріз.
Або ось такий:
Готуйте за моїми рецептами, дотримуйтеся технології і рекомендації, і у вас обов’язково все вийде!
Приємного апетиту!