Варена солона карамель

Варена солона карамель для начинки тортів, тістечок, цукерок. Тут ви знайдете детальний рецепт з фотографіями. Заходьте!

Доброго часу доби! Продовжую писати для вас прості і зрозумілі рецепти різних десертів. Використовуючи їх ви з легкістю можете приготувати своїми руками у себе вдома різноманітні солодощі. Варена солона карамель — це найсмачніший десерт і прекрасна, універсальна начинка для будь-якого торта, тістечок, капкейків і всілякої домашньої випічки.

Я вам пропоную застосувати варену карамель як начинку для торта Снікерс. Скажу вам чесно, він гордість мого блогу, всім рекомендую! Нижче в цій статті розміщу фото готового Снікерса, а рецепт торта криється в посиланні з назвою. Натискайте на неї, переходите і готуйте в своє задоволення.

Як зробити варену солону карамель

У даній статті я детально опишу весь процес приготування, карамелі і дам потрібні рекомендації. Для того, щоб ви заздалегідь дізналися про можливі невдалі моменти і про те, як їх уникнути.

І щоб отримати хороший результат, вам залишиться тільки повторити за мною і все обов’язково вийде. Якщо не з першого разу, так з другого.

Існує кілька варіантів приготування цієї страви. Тут буде класичний рецепт, в якому ми з вами будемо використовувати мінімальний набір інгредієнтів.

Я хочу дати вам базові знання приготування карамелі. Після того, як ви освоїте їх, зможете експериментувати з пропорціями, додатковими інгредієнтами і смаками.

Повинна попередити, що у всіх вас вийде різна консистенція і навіть колір готової карамелі. У кого-то вийде рідка, у кого-то густа. У одних золотиста, в інших темно коричнева. Результат залежить від багатьох чинників. Від часу приготування, від температури нагріву плити, від фракції цукру (дрібний, середній, великий), від густоти вершків і т. д. Готуйте так, як виходить у вас , тому що всі варіанти правильні!

Отже, як зробити варену солону карамель в домашніх умовах — класичний рецепт покроково з фото.