Ідеальний бісквіт


Дуже простий рецепт повітряного бісквіта для приготування смачних тортів.

Інгредієнти

  • 5 шт.

    — куряче яйце

  • 3/4 склянки

    — цукор

  • 1 склянка

    — мука

Рецепт приготування

    Для приготування ідеального бісквіта ставимо за духовку на 180 градусів.

    У миску розбиваємо яйця і додаємо цукор.


    Збиваємо суміш віночком або міксером, поки не збільшиться в три рази і не стане повітряної.


    Додаємо в підготовлену яєчну суміш порціями борошно і акуратно шпателем перемішуємо, щоб суміш не втратила пишноти.


    Акуратно викладаємо суміш у форму і випікаємо близько 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою.

    Готовий ароматний бісквіт охолодити, виймаємо з форми і готуємо торт або тістечко. Приємного апетиту!