Млинцевий торт

Дуже смачний, ароматний млинцевий торт зі сметанним кремом і начинкою з полуниці. Тут детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте!

Привіт всім! Сьогодні напишу рецепт самого «російського» торта. Як ви думаєте, про що це я?! Звичайно ж ви здогадалися, це Млинцевий торт, робити ми з вами будемо з кремом зі сметани і прикрасимо свіжими ягодами — в нашому випадку полуницею.

Так повелося, що різні страви з млинців в основному готують масляний тиждень. Але, я вас запевняю, цей торт полюблять всі ваші домочадці і частенько будуть просити його приготувати. Так і ви, думаю, їм не відмовите, тому що млинцевий торт дуже просто і швидко готується, а звичайні продукти без заморських премудростей.

Існує кілька версій млинцевого торта: іноді його начиняють червоною або чорною ікрою, пряної червоною рибою, м’ясним фаршем, або паштетом, і в такому випадку «торт» стає «пирогом» або закускою. А коли випікають млинці для такого торта — у них не додають цукор.

В солодкому ж варіанті для промазки млинчиків застосовують класичний заварний крем або крем зі збитих вершків. Але в класичному блинном торті використовується простий сметанний крем, який ми з вами сьогодні приготуємо.

Для начинки можна взяти будь-яку свіжу ягоду, фруктовий джем або ягідне варення. Я рекомендую зварити полуничний конф. Свіжу полуницю ми теж додамо в начинку — вийде дуже смачно.

У цьому рецепті я детально опишу, як приготувати тісто для млинців і як їх спекти, а потім зібрати торт. Як зробити крем і начинку ви дізнаєтеся, натиснувши на посилання з назвами. Заходьте, готуйте, там все докладно написано.

Також для вашої зручності у цій статті я напишу кількість інгредієнтів для начинки, крему і прикраси.

Черговість приготування буде така: спочатку відкидаємо для крему сметану так, як зазначено в цьому рецепті, потім варимо полуничний конфі, після готуємо тісто і випікаємо млинці. В останню чергу доробляємо крем і збираємо торт.

Отже, як зробити смачний млинцевий торт зі сметанним кремом і ягідною начинкою — простий рецепт покроково з фото в домашніх умовах.