Збираємо млинцевий торт
На блюдо або підкладку, на якій будете збирати торт, встановіть кільце для випічки без дна. Краще, якщо воно буде роз’ємне.
По бортику кільця викладіть 6-7 млинчиків так, як показано на фото нижче.
У центр на дно покладіть ще один млинець.
Змастіть його полуничним конф.
Зверху покладіть наступний млинець, рясно промажте його кремом зі сметани і викладіть попередньо нарізаною на пластики полуницею.
Далі наступний млинець → конфі → блін → крем → полуниця і так, поки не закінчаться млинці, але все не використовуйте. Залиште для прикраси пару штук.
Потім останній шар (це буде крем з полуницею або конфі — у всіх по-різному), накрийте тими млинцями, які звисали з бортів форми. Зробіть як показано на фото.
Як би загорніть їх всередину форми і по черзі накрийте ними торт.
Поставте торт в холодильник на пару годин.
По закінченні часу звільніть торт від форми. Залишилися млинці поріжте на смужки і скрутіть з них рулетики-трояндочки для прикраси.
Розподіліть рулетики на торті, додайте свіжу полуницю, посипте цукровою пудрою.
Ваш найсмачніший Масничне Млинцевий торт зі сметанним кремом і полуницею готовий! Пора кликати гостей і всіх пригощати!
Важить такий торт приблизно 2300 грамів. На всіх вистачить, хоча, може і не вистачити, тому що багато попросять добавки.)
А ось наш соковитий солодкий розріз.
Він дуже м’який і неймовірно ароматний — пахне свіжими ягодами і ваніллю!
Дуже раджу приготувати і ви здивуєтеся тому, який шедевр можна створити зі звичайних продуктів.
Готуйте за моїми рецептами і у вас завжди будуть виходити смачні і красиві десерти!
Приємного апетиту!