Млинцевий торт

Збираємо млинцевий торт

На блюдо або підкладку, на якій будете збирати торт, встановіть кільце для випічки без дна. Краще, якщо воно буде роз’ємне.

По бортику кільця викладіть 6-7 млинчиків так, як показано на фото нижче.

У центр на дно покладіть ще один млинець.

Змастіть його полуничним конф.

Зверху покладіть наступний млинець, рясно промажте його кремом зі сметани і викладіть попередньо нарізаною на пластики полуницею.

Далі наступний млинець → конфі → блін → крем → полуниця і так, поки не закінчаться млинці, але все не використовуйте. Залиште для прикраси пару штук.

Потім останній шар (це буде крем з полуницею або конфі — у всіх по-різному), накрийте тими млинцями, які звисали з бортів форми. Зробіть як показано на фото.

Як би загорніть їх всередину форми і по черзі накрийте ними торт.

Поставте торт в холодильник на пару годин.

По закінченні часу звільніть торт від форми. Залишилися млинці поріжте на смужки і скрутіть з них рулетики-трояндочки для прикраси.

Розподіліть рулетики на торті, додайте свіжу полуницю, посипте цукровою пудрою.

Ваш найсмачніший Масничне Млинцевий торт зі сметанним кремом і полуницею готовий! Пора кликати гостей і всіх пригощати!

Важить такий торт приблизно 2300 грамів. На всіх вистачить, хоча, може і не вистачити, тому що багато попросять добавки.)

А ось наш соковитий солодкий розріз.

Він дуже м’який і неймовірно ароматний — пахне свіжими ягодами і ваніллю!

Дуже раджу приготувати і ви здивуєтеся тому, який шедевр можна створити зі звичайних продуктів.

Готуйте за моїми рецептами і у вас завжди будуть виходити смачні і красиві десерти!

Приємного апетиту!