Печиво з натуральним йогуртом


Ароматне печиво з ніжною текстурою із натурального йогурту без додавання олії.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — йогурт (натуральний)

  • 300 гр.

    — мука

  • 150 гр.

    — цукор

  • 12 гр.

    — розпушувач

  • 1 ч. л.

    — ванільний цукор

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 щіпка

    — сіль

  • за смаком

    — цукор (коричневий)

Рецепт приготування

    У мисці змішуємо борошно, розпушувач, яйце, цукор, сіль і ванільний цукор. Додаємо в заготовку натуральний йогурт без ароматичних добавок (ще відмінно підійде натуральний йогурт з горіхами і шматочки і фруктів).


    Добре перемішуємо ароматну заготовку до однорідного стану.


    На деко з пекарської папером викладаємо заготовку для печива ложкою або за допомогою кондитерського мішка і посипаємо зверху коричневим цукром.

    Відправляємо деко в духовку при 180 градусах і випікаємо ароматне печиво 10 хвилин (печиво по краях має стати коричневого кольору). Готове ароматне печиво з йогуртом охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!