Ароматне печиво з ніжною текстурою із натурального йогурту без додавання олії.
Інгредієнти
-
250 гр.
— йогурт (натуральний)
-
300 гр.
— мука
-
150 гр.
— цукор
-
12 гр.
— розпушувач
-
1 ч. л.
— ванільний цукор
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 щіпка
— сіль
-
за смаком
— цукор (коричневий)
Рецепт приготування
У мисці змішуємо борошно, розпушувач, яйце, цукор, сіль і ванільний цукор. Додаємо в заготовку натуральний йогурт без ароматичних добавок (ще відмінно підійде натуральний йогурт з горіхами і шматочки і фруктів).
Добре перемішуємо ароматну заготовку до однорідного стану.
На деко з пекарської папером викладаємо заготовку для печива ложкою або за допомогою кондитерського мішка і посипаємо зверху коричневим цукром.
Відправляємо деко в духовку при 180 градусах і випікаємо ароматне печиво 10 хвилин (печиво по краях має стати коричневого кольору). Готове ароматне печиво з йогуртом охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!