Бісквіт на гарячому молоці

Бісквіт для торта на гарячому молоці. У цій статті ви знайдете докладний рецепт з покроковими фото. Заходьте і готуйте із задоволенням!

І знову привіт всім, хто завітав на мій блог! У цій статті пишу для вас рецепт неймовірно смачного, ніжного, повітряного бісквіта для торта. Його назва — бісквіт на гарячому молоці.

Підійде такий бісквіт для основи з коржів в будь-якому торті. Для бісквітних, муссовых, йогуртових і навіть для чізкейків. Бісквіт на гарячому молоці стане чудовим доповненням до кремів, начинками або мусів.

для Просочення бісквіта на гарячому молоці потрібна не завжди. Якщо крем, який ви будете застосовувати з коржами досить вологий, наприклад крем зі сметани й цукру, тоді просочення не знадобиться. А якщо крем має масляну основу, наприклад крем з вареного згущеного молока — в цьому випадку краще коржі просочити.

Приготувати бісквіт на гарячому молоці можна в двох варіантах. Якщо потрібен бісквіт для шоколадного торта, наприклад для торта Снікерс або для Шварцвальдского торта Чорний ліс — спечіть його із застосуванням какао порошку. Якщо бісквіт будете використовувати для звичайного торта, тоді какао не знадобиться.

Фото шоколадних тортів я розміщу нижче в цій статті, подивіться. Або натисніть на назви і потрапляйте відразу на сторінку з потрібним рецептом. Там все докладно описано.

Я буду готувати бісквіт для шоколадного торта. Тому опишу варіант з какао. Ви можете повторити за мною або виключити какао порошок рецепта.

Ще, перед початком приготування рекомендую прочитати рецепт уважно до кінця, щоб став зрозумілий весь процес.

Отже, як спекти бісквіт для торта на гарячому молоці в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.