Заварні тістечка Шу

Неймовірно смачні, найніжніші заварні тістечка Шу. Тут детальний рецепт з покроковими фото. Заходьте, готуйте в своє задоволення!

Ох вже ці французи! Вміють же придумувати різні смаколики)! Але, ми від них не відстаємо — з великим задоволенням ці смаколики готуємо і їмо! Сьогодня мова піде про заварні тістечка Шу.

Заварні тістечка Шу — дуже маленькі, неймовірно смачні, солодкі і ситні десертики. Всім рекомендую — повірте, пальчики точно оближіть! Вони трохи схожі на еклери або профітролі, тому що їх готують з одного і того ж тесту.

Тістечка Шу можна спекти вдома для святкового столу і для вечірнього чаювання.

Заварні — отже в основі йде заварне тісто. Для начинки малинове конфі, крем для заварних тістечок можна використовувати практично будь-який: шоколадний крем-чіз, крем зі збитими вершками або з вареного згущеного молока.

Наш варіант буде на крем з Маскарпоне. Тут є одна невелика умова — крем повинен бути досить жирним, щоб пироженко добре їм просочилися.

Граммовки всіх інгредієнтів я вкажу в цьому рецепті, а докладний опис приготування заварного тіста, малинового конфі і крему знайдете, натиснувши на назви, переходьте за посиланнями, там все є.

Для тістечок Шу нам потрібно зробити гарні шапочки, ми з вами приготуємо спеціальне тісто кракелин і покриємо їм зверху наші тістечка.

Черговість приготування всіх складових така: першим ділом готуємо кракелюр, тому що йому потрібна заморозка, потім заварне тісто, його теж потрібно охолодити, далі конфі і в останню чергу крем.

Отже, як зробити заварні тістечка Шу в домашніх умовах — простий і легкий рецепт приготування з фото покроково.