Крем для торта з вареного згущеного молока

Самий простий і бюджетний крем для торта з вареного згущеного молока і вершкового масла. Покроковий рецепт з фото, заходьте, готуйте!

І знову вітаю всіх, хто зайшов на мій блог! В цей раз пишу для вас рецепт самого простого, невибагливого в приготуванні, дуже універсально в застосуванні крему. Називається він крем для торта з вареного згущеного молока і вершкового масла.

Багато хто з нас пам’ятають смак цього крему ще з дитинства. Начинка у вафельних трубочках, тістечка із заварного тесту (профітролі, еклери), прошарок багатьох і багатьох тортів — це все крем з вареного згущеного молока і вершкового масла. З нього виходять ідеальні високі і стійкі шапочки від капкейків і трояндочки на тортах і тістечках.

Мій улюблений торт Снікерс я теж готую з цим кремом, і вам рекомендую спробувати. Посилання з назвою кликабельна, перейдіть по ній і готуйте з задоволенням. Рецепт дуже докладний і зрозумілий — вам сподобається.

Крем з вареного згущеного молока виходить ніжний, смачний, в міру солодкий. Він чудово доповнять класичний, шифоновий і будь-який інший бісквіт шоколадний, з фруктами, горіхами.

Як я вже писала раніше, він абсолютно невибагливий в приготуванні. Ніколи не розшаровується, не тече, чудово тримає форму. Його іноді готують заздалегідь і тримають в холодильнику в закритій тарі до одного тижня. При необхідності крем можна заморозити. Після розморожування знову збити міксером і використовувати за вашим бажанням.

Єдина умова для створення хорошого крему — це якісні інгредієнти без штучних жирів і хімічних добавок.

Отже, як приготувати крем для торта з вареного згущеного молока і вершкового масла в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.