Збірка торта:
Тепер всі основні складові нашого торта готові. Отже можна починати складання.
Я рекомендую збирати Шварцвальдский торт Чорний ліс в кільці. Для цього підготуйте металеве кільце, його розмір повинен співпадати з діаметром бісквіта, який ви спекли (у мене 20 см). Всередину кільця встановіть і закріпіть ацетатную стрічку, а далі все поставте на плоску тарілку або підкладку для торта.
Конструкція для складання торта готова, тепер приступимо.
Всередину кільця покладіть перший корж і просочити вишневим сиропом. Нагадую, що якщо ви готували бісквіт на окропі, то його просочувати не потрібно. Або тільки зовсім трохи.
Тепер на корж нанесіть частина крему зі збитих вершків і розподіліть по поверхні.
На крем рівномірно розкладіть частина ягід вишні.
Таким же чином вчините з іншими складовими. А саме — корж, крем, ягоди і так до останнього коржа.
Останній корж трохи просочити вишневим сиропом і тепер поставте торт в холодильник приблизно на 1 годину.
Після закінчення часу дістаньте торт з холодильника, зніміть з нього кільце і приберіть стрічку. У вас повинен вийти такий же результат, як на фото нижче.
Тепер на торт з усіх боків рівномірно нанесіть половину шоколадного крему чіз і акуратно розрівняйте. Знову поставте торт в холодильник на 1 годину.
Після чого нанесіть другу половину крему і ще раз все розрівняйте.
Далі залишилося тільки зробити шоколадну глазур для прикраси. А поки ви готуєте поставте торт в холодильник для охолодження і стабілізації верхнього шару крему.