Простий рецепт ароматної кокосового печива з яєчних білків, цукру, борошна, кокосової стружки, темного шоколаду у вигляді конусів.
Інгредієнти
-
150 гр.
— кокосова стружка
-
5 шт.
— куряче яйце (білки)
-
2 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
100 гр.
— шоколад (темний)
Рецепт приготування
Для приготування кокосового печива ставимо за духовку на 180 градусів.
Яєчні білки збиваємо до утворення піни.
Додаємо в підготовлені білки кокосову стружку, цукор, борошно і добре перемішуємо.
Повинна вийде злегка пухка і липка маса.
З готової кокосової маси вологими руками формуємо печиво у вигляді конусів (15 шт.) і викладаємо на деко.
Відправляємо конуси в духовку і випікаємо 15-20 хвилин, поки печиво не стане хрустким.
Готове кокосове печиво остуджуємо. На водяній бані розплавляємо шоколад, занурюємо конуси нижньою частиною в шоколад і викладаємо на тверду поверхню з пекарської папером. Печиво зверху ще можна полити шоколадом.
Ароматне кокосове печиво відправляємо на 15 хвилин у холодильник і потім відразу подаємо. Приємного апетиту!