Кокосове печиво


Простий рецепт ароматної кокосового печива з яєчних білків, цукру, борошна, кокосової стружки, темного шоколаду у вигляді конусів.

Інгредієнти

  • 150 гр.

    — кокосова стружка

  • 5 шт.

    — куряче яйце (білки)

  • 2 ст. л.

    — борошно (пшеничне)

  • 100 гр.

    — шоколад (темний)

Рецепт приготування

    Для приготування кокосового печива ставимо за духовку на 180 градусів.
    Яєчні білки збиваємо до утворення піни.


    Додаємо в підготовлені білки кокосову стружку, цукор, борошно і добре перемішуємо.


    Повинна вийде злегка пухка і липка маса.


    З готової кокосової маси вологими руками формуємо печиво у вигляді конусів (15 шт.) і викладаємо на деко.


    Відправляємо конуси в духовку і випікаємо 15-20 хвилин, поки печиво не стане хрустким.


    Готове кокосове печиво остуджуємо. На водяній бані розплавляємо шоколад, занурюємо конуси нижньою частиною в шоколад і викладаємо на тверду поверхню з пекарської папером. Печиво зверху ще можна полити шоколадом.

    Ароматне кокосове печиво відправляємо на 15 хвилин у холодильник і потім відразу подаємо. Приємного апетиту!