Класичний шоколадний бісквіт

Класичний шоколадний бісквіт, який підходить для будь-якого шоколадного торта. Тут детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте!

Вітаю всіх, мої дорогі читачі! Зараз напишу для вас рецепт найпростішого шоколадного бісквіту з мінімальним набором продуктів. Називається він Класичний шоколадний бісквіт. Ми з вами приготуємо його без застосування розпушувача тіста або соди, тобто тільки на яйцях.

Для того, щоб готовий бісквіт вийшов ніжним, легким і повітряним потрібно правильно збити яйця для тіста і дотримати ще кілька правил. Як це зробити я дуже детально опишу в даному рецепті. Вам залишиться тільки повторити за мною і все чудово вийде.

Я Класичний шоколадний бісквіт готувала спеціально для торта Прага. Форму для нього вибрала 20 см. у діаметрі. Вам рекомендую використовувати таку ж форму для випічки.

Фотографію торта Прага я розміщу в кінці цієї статті, подивіться. Або переходьте за посиланням у назві, потрапляйте на сторінку з рецептом і готуйте цей смачний і простий десерт разом зі мною.

Отже, як приготувати найсмачніший Класичний шоколадний бісквіт в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.