Торт-морозиво Баунті


Надзвичайно смачний торт-морозиво з вершків, сгущеного молока, кокосової стружки і шоколаду.

Інгредієнти

  • 200 мл.

    — вершки (холодні)

  • 360 мл

    — згущене молоко

  • 2 ст. л.

    — ром

  • 100 гр.

    — кокосова стружка

  • 200 гр.

    — шоколад (темний)

  • 100 гр.

    — шоколад (молочний)

Рецепт приготування

    Холодні вершки в мисці збиваємо до пишного стану і перемішуємо зі згущеним молоком.


    Додаємо в ароматну заготовку для морозива ром, кокосову стружку і перемішуємо.


    Прямокутну форму вистилаємо пекарської папером (робимо високі бортики, щоб зручніше було виймати морозиво) і викладаємо підготовлену кокосову суміш. Відправляємо форму в морозильну камеру на 4 години.


    2 види шоколаду розтоплюємо в мікрохвильовій печі і даємо трохи охолонути. Змащуємо охолоджене морозиво шоколадом і відправляємо на 5-10 хвилин у морозильник.


    Морозиво виймаємо з форми і перевертаємо шоколадної стороною вниз.


    Покриваємо всю поверхню морозива залишками шоколаду (при необхідності трохи розігріваємо) і відправляємо в морозилку ще на 1 годину.


    Готовий ароматний торт-морозиво «Баунті» викладаємо на тарілку, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!