Крем зі збитих вершків і цукру

Крем з домашніх збитих вершків і цукру

З домашніх свіжих вершків такий крем теж можна приготувати. Але для початку потрібно переконатися в тому, що вершки насправді дуже свіжі. Як це визначити — спробуйте їх на смак. У свіжих вершків ви не знайдете жодної кислИнки. У них абсолютно нейтральний, прісний смак, такий, як у магазинних.

Після того, як ви переконалися, що вершки свіжі, розбавте їх молоком у співвідношенні 2/1. Тобто, наприклад, на 300 грам вершків 150 грам молока. Це потрібно зробити для того, щоб вершки стали потрібної нам жирності. При такому співвідношенні вершки вийдуть як в магазині. Зараз вони приблизно 35%-е, і відмінно підійдуть для того, щоб приготувати крем зі збитих вершків і цукру.

Тепер їх слід добре остудити, ну, а далі все за рецептом, який описаний вище.

На цьому все, сподіваюся, у вас відмінно вийшло! Але, якщо вийшло трохи невдало — не турбуйтеся! Повторіть ще й вміння і розуміння обов’язково прийдуть.

Приємного апетиту і до зустрічі в нових рецептах!