Апельсиновий курд

Апельсиновий курд — це цитрусовий заварний крем для начинки і прошарку в тортах, тістечках, від капкейків. Тут найпростіший рецепт, заходьте!

Привіт, привіт! Апельсиновий курд — це ще один заварний крем, який готується на основі свіжовичавленого соку, яєчних жовтків і крохмалю. У цій статті я напишу дуже докладний рецепт Апельсинового курда для того, щоб у вас була можливість без праці приготувати його у себе вдома.

Застосовується Апельсиновий курд також, як і Лимонний для начинки і прошарку різних тортів, тістечок, капкейків або пончиків. Найчастіше його використовують в якості солодкого соусу до млинців, чізкейків або оладушкам.

На моєму блозі є рецепт запаморочливо смачного Морквяного торта, в ньому Апельсиновий курд я застосувала для начинки. У цій статті я розміщу фото торта в розрізі, подивіться. А краще переходьте за посиланням у назві, потрапляйте відразу на сторінку з рецептом і готуйте в своє задоволення.

Для того, щоб зварити курд своїми руками не потрібно ніяких особливих навичок або умінь. До того ж, якщо ви будете слідувати моїм рекомендаціям — результат буде 100% чудовий.

Ще Апельсиновий курд можна приготувати в двох варіантах — з додаванням крохмалю і без нього. У першому випадку курд вийде дуже густий, а у другому менш густий. Я буду варити з крохмалем.

Отже, як приготувати найсмачніший Апельсиновий курд в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.