Київський торт

Класичний Київський торт з горіхами кешью з радянського дитинства. Тут простий рецепт з покроковими фотографіями. Заходьте, готуйте!

Привіт всім! Київський торт з горіхами кешью, з прошарком і прикрасою з крему Шарлот — це теж один з моїх улюблених десертів. Впевнена, що і ви дуже небайдужі до нього. Багато хто пам’ятають і знають цей торт ще з радянського дитинства. І зараз, я з великим задоволенням пишу для вас його рецепт.

Мій рецепт найпростіший і найбільш наближений до класичного, відомого ще з часів СРСР. Я, як звичайно, напишу його з усіма подробицями, щоб ви легко могли повторити за мною і приготувати дуже смачний, ситний горіховий десерт у себе вдома.

Продукти для Київського торта завжди є у продажу в будь-якому супермаркеті — проблем з цим не виникне. З обладнання, крім мисок, силіконової лопатки і форми для випічки вам обов’язково знадобиться міксер і блендер.

У цій статті я детально опишу процес приготування тіста, випікання бісквіта і складання торта. Щоб зробити крем Шарлотт для прошарку і прикраси Київського торта ви переходите за посиланням у назві. Там, на окремій сторінці є детальний рецепт з усіма покроковими фотографіями. Але кількість продуктів для крему беріть те, що я прописала в списку інгредієнтів у цій статті. Тому що торт великий і крему нам знадобиться багато.

Бісквіт для київського торта я рекомендую випікати ввечері і залишати на решітці на 12 годин для дозрівання. А приготування крему, складання і прикраса залишайте на ранок наступного дня.

Отже, як приготувати класичний Київський торт в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.