Крем-чіз на вершках:
- вершковий сир — 400 гр.
- цукрова пудра — 185 гр.
- вершки (жирність від 30% — 100 гр.
- ванільний цукор — 10 гр.
- сік лимона — 2 ст. л.
Крем-чіз на маслі:
- вершковий сир — 400 гр.
- масло 82,5% — 180 гр.
- цукрова пудра — 180 гр.
Щоб спекти бісквіт нам буде потрібно:
- борошно — 350 гр.
- какао — 15 гр.
- сода — 5 гр.
- розпушувач тіста — 10 гр.
- кефір 2,5% — 300 гр.
- водорозчинний барвник — 3 ч. л.
- цукор — 300 гр.
- масло вершкове — 120 гр.
- масло рослинне — 120 гр.
- яйця — 3 шт.
- ванільний цукор — 10 гр.
- лимонний сік — 1 ст. л.
Примітка:
- Для приготування бісквіта всі продукти мають бути кімнатної температури. Тому за пару годин до початку дістаньте їх з холодильника.
- У цьому рецепті вершкове та олію можна замінити одне на інше. Або готувати строго за рецептом, тобто з використанням двох видів олії.
- Я рекомендую випікати бісквіт і готувати крем для вирівнювання ввечері, а все інше вранці наступного дня.
- Для додання бісквіту бордового кольору використовуйте харчової водорозчинний барвник. У мене це гелевий барвник Top decor.