Домашній зефір на агар-агарі

Готуємо домашній зефір в шоколаді

Якщо ви вирішили покрити зефір шоколадною глазур’ю, це слід робити після того, як зефір підсохне. Але в цьому випадку час, відведений для висихання збільшіть до 36 годин. Після чого поставте зефір в морозильну камеру хвилин на 30 для того, щоб він трохи остудився. Посипати цукровою пудрою не треба.

Отже, потрібний час минув, зефір підсох, стабілізувався. Тепер приготуйте шоколадну глазур з шоколаду. Зверніть увагу на те, що якщо ви готуєте глазур з білого шоколаду — вершки додавати не потрібно.

Я покривала зефір глазур’ю з білого шоколаду. Ось так виглядає готова глазур.

Тепер занурте в неї холодні зефірінки одну за одною, дайте стекти зайвій глазурі і розкладіть на аркуші пергаменту.

Після чого разом з пергаментом помістіть зефір в холодильник на 1 годину. Потім дістаньте і занурте зефір в шоколадну глазур повторно для того, щоб шар глазурі вийшов щільніше.

Потім знову розкладіть зефір на пергаменті і дочекайтеся коли шоколадна глазур захолоне.

загалом це все. Самий смачний, ніжний і дуже корисний домашній зефір на агар-агарі в шоколаді готовий!

Приємного апетиту!