Продукти:
- вершковий сир — 400 гр
- масло 82,5% — 150 г
- цукрова пудра — 100 г
Примітка:
- Цукрову пудру можна замінити на дрібний цукор у співвідношенні 1/1.
- Або приготувати цукрову пудру в домашніх умовах. Для цього насипте потрібну кількість цукру в кавомолці або в чашу блендера. І перемеліть в кавомолці 15 секунд в блендері 30 секунд.
- масло на початок приготування має бути кімнатної температури.
- Вершковий сир, навпаки, добре охолодженим.
Готуємо крем-чіз на олії
М’яке вершкове масло збийте міксером на великих обертах протягом трьох хвилин. За цей час масло стане білого кольору, збільшиться в об’ємі в 2 рази.
Тепер, не перестаючи збивати, невеликими порціями додайте холодний вершковий сир. Збивайте до утворення єдиної консистенції.
Після повного об’єднання сиру і масла додайте цукрову пудру.
Збивайте ще деякий час, поки маса не стане абсолютно однорідним. Довго збивати не потрібно, тому що це може привести до розшарування крему.
Тепер накрийте крем плівкою в контакт і приберіть в холодильник на 1 годину. За цей час крем стабілізується, стане щільним, слухняним і з ним буде дуже легко працювати.
Після стабілізації перекладіть крем кондитерський мішок з насадкою і використовуйте на свій розсуд.
З крему, приготованого по цьому рецепту виходить шапочки для 14-ти капкейків або прошарок між 3-ма бісквітними коржами невеликого діаметра (16-18 см).
Для торта Колібрі потрібно використовувати подвійну порцію продуктів, тому що торт великий і крему потрібно не мало.
Це обіцяна фотографія Лимонних капкейків з шапочками з крему чіз на олії.
І чудесний, чарівний розріз торта Колібрі.