Крем-чіз на олії

Продукти:

  1. вершковий сир — 400 гр
  2. масло 82,5% — 150 г
  3. цукрова пудра — 100 г

Примітка:

  • Цукрову пудру можна замінити на дрібний цукор у співвідношенні 1/1.
  • Або приготувати цукрову пудру в домашніх умовах. Для цього насипте потрібну кількість цукру в кавомолці або в чашу блендера. І перемеліть в кавомолці 15 секунд в блендері 30 секунд.
  • масло на початок приготування має бути кімнатної температури.
  • Вершковий сир, навпаки, добре охолодженим.

Готуємо крем-чіз на олії

М’яке вершкове масло збийте міксером на великих обертах протягом трьох хвилин. За цей час масло стане білого кольору, збільшиться в об’ємі в 2 рази.

Тепер, не перестаючи збивати, невеликими порціями додайте холодний вершковий сир. Збивайте до утворення єдиної консистенції.

Після повного об’єднання сиру і масла додайте цукрову пудру.

Збивайте ще деякий час, поки маса не стане абсолютно однорідним. Довго збивати не потрібно, тому що це може привести до розшарування крему.

Тепер накрийте крем плівкою в контакт і приберіть в холодильник на 1 годину. За цей час крем стабілізується, стане щільним, слухняним і з ним буде дуже легко працювати.

Після стабілізації перекладіть крем кондитерський мішок з насадкою і використовуйте на свій розсуд.

З крему, приготованого по цьому рецепту виходить шапочки для 14-ти капкейків або прошарок між 3-ма бісквітними коржами невеликого діаметра (16-18 см).

Для торта Колібрі потрібно використовувати подвійну порцію продуктів, тому що торт великий і крему потрібно не мало.

Це обіцяна фотографія Лимонних капкейків з шапочками з крему чіз на олії.

І чудесний, чарівний розріз торта Колібрі.