Шоколадний крем чіз

Інгредієнти:

  1. вершковий сир — 300 гр.
  2. масло 82,5% — 100 гр.
  3. цукрова пудра — 100 гр.
  4. шоколад — 100 гр.

Примітка:

  • Всі продукти для приготування повинні бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
  • Цукрову пудру можна замінити на цукровий пісок, тільки дуже дрібної фракції, в співвідношенні 1/1.
  • Крему, приготованого з цієї кількості інгредієнтів вистачає для створення красивих, високих шапочок на чотирнадцяти від капкейків. Або для фінішного покриття і вирівнювання торта висотою 10 см і діаметром 20 см.

Готуємо

Шоколад покладіть в жароміцний посуд і підігрійте на водяній бані, постійно помішуючи, до тих пір, поки не розтане.

Після трохи остудіть приблизно до 35-40 градусів.

Тепер всі інгредієнти, крім вершкового сиру складіть у глибоку миску або діжу міксера.

Збийте на великій швидкості до повного об’єднання всіх інгредієнтів. На це у вас піде приблизно 3 хвилини. Після чого додайте вершковий сир кімнатної температури.

Ще раз включіть міксер на повну потужність і збивайте ще приблизно 3 хвилини. За цей час всі інгредієнти об’єднаються і крем стане однорідної щільної текстури.

Далі накрийте крем плівкою в контакт і поставте в холодильник для стабілізації мінімум на 1 годину.

Слід знати, що крем з темних сортів шоколаду стабілізується швидше. Тому для такого крему 1 годину для стабілізації достатньо, а для крему з білого шоколаду приблизно 1,5 години.

Після чого перекладіть крем кондитерський мішок з насадкою і використовуйте за призначенням.

А ось обіцяні капкейки Червоний оксамит — правда вони прекрасні? Як бачите для шапочок я використала два види крему.

А це Шварцвальдский торт Чорний ліс. Фінішне покриття і трояндочки зверху — це шоколадний крем-чіз на білому шоколаді.