Інгредієнти:
- вершковий сир — 300 гр.
- масло 82,5% — 100 гр.
- цукрова пудра — 100 гр.
- шоколад — 100 гр.
Примітка:
- Всі продукти для приготування повинні бути кімнатної температури. Тому дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
- Цукрову пудру можна замінити на цукровий пісок, тільки дуже дрібної фракції, в співвідношенні 1/1.
- Крему, приготованого з цієї кількості інгредієнтів вистачає для створення красивих, високих шапочок на чотирнадцяти від капкейків. Або для фінішного покриття і вирівнювання торта висотою 10 см і діаметром 20 см.
Готуємо
Шоколад покладіть в жароміцний посуд і підігрійте на водяній бані, постійно помішуючи, до тих пір, поки не розтане.
Після трохи остудіть приблизно до 35-40 градусів.
Тепер всі інгредієнти, крім вершкового сиру складіть у глибоку миску або діжу міксера.
Збийте на великій швидкості до повного об’єднання всіх інгредієнтів. На це у вас піде приблизно 3 хвилини. Після чого додайте вершковий сир кімнатної температури.
Ще раз включіть міксер на повну потужність і збивайте ще приблизно 3 хвилини. За цей час всі інгредієнти об’єднаються і крем стане однорідної щільної текстури.
Далі накрийте крем плівкою в контакт і поставте в холодильник для стабілізації мінімум на 1 годину.
Слід знати, що крем з темних сортів шоколаду стабілізується швидше. Тому для такого крему 1 годину для стабілізації достатньо, а для крему з білого шоколаду приблизно 1,5 години.
Після чого перекладіть крем кондитерський мішок з насадкою і використовуйте за призначенням.
А ось обіцяні капкейки Червоний оксамит — правда вони прекрасні? Як бачите для шапочок я використала два види крему.
А це Шварцвальдский торт Чорний ліс. Фінішне покриття і трояндочки зверху — це шоколадний крем-чіз на білому шоколаді.