Торт Бісквіт королеви Вікторії

Збираємо торт Бісквіт королеви Вікторії

Поки бісквіт відпочиває в холодильнику приготуйте крем і конфі для начинки.

Після закінчення часу дістаньте бісквіти з пакета, розмістіть один на плоску тарілку. Після цього акуратно зріжте у нього верхню кірочку.

Якщо ви випікали один великий бісквіт, тоді просто розріжте його на 2 однакових коржа. І один покладіть на тарілку.

Тепер, заморожену полуницю (300 гр) наріжте кільцями і розподіліть рівномірним товстим шаром на коржі. Згодом вона відтане і своїм соком добре просочить нижній корж.

Наступним шаром розподілите полуничний конфі або джем.

Третій шар буде крем. Помістіть його в кондитерський мішок з насадкою і рівномірно розподіліть поверх начинки.

Тепер у наступного бісквіта теж акуратно зріжте скориночку.

Для нього нам знадобиться лимонна просочення. Вона готується наступним чином — окріп, цукор і сік лимона з’єднайте в одному посуді, перемішайте, охолодіть.

Після цього акуратно і дуже рівномірно просочити бісквіт. Просочення наносите невеликими порціями. Дочекайтеся, поки повністю не вбереться і тільки після цього наносити наступну порцію. Просочення можна наносити за допомогою чайної ложечки або силіконової пензлика.

Не поспішайте. Задача така — грунтовно просочити бісквіт так, щоб просочення виділилася із зворотного боку.

Тепер не для людей зі слабкими нервами). Дуже акуратно переверніть бісквіт і покладіть на шар з кремом. Постарайтеся його не зламати. Після цього залишиться тільки прикрасити Бісквіт королеви Вікторії зверху. Можете скористатися моїм способом або придумати щось своє.

Я посипала його кокосовою стружкою, по колу зробила завитки з крему, потім виклала свіжу полуницю в центрі.

Торт готовий і тепер приберіть його в холод на 1 годину і після можна пригощати всіх, кого захочете.

Ось такий красивий а апетитний у нього розріз. Нижній корж просочився полуничним соком, а верхній вийшов з лимонним смаком від просочення.

Термін зберігання у нього зовсім невеликий із-за присутності свіжої полуниці, тобто кілька діб у холодильнику — не більше.

Сподіваюся, вам рецепт згодився.

Приємного апетиту!