Торт Бісквіт королеви Вікторії

Продукти для тіста:

  1. яйця С0 — 4 шт.
  2. масло вершкове — 250 г
  3. цукор пісок — 250 г
  4. борошно тонкого помелу — 250 г
  5. розпушувач тіста — 10 г
  6. ванільний цукор — 9 гр
  7. цедра одного лимона

Крем з сиру та вершків:

  1. сир м’який — 350 гр
  2. цукрова пудра — 250 г
  3. вершки (жирність від 30 % — 250 мл
  4. желатин гранульований — 10 г
  5. вода для желатину — 60 мл

Полуничний конфі:

  1. ягоди полуниці — 300 г
  2. цукор — 150 г
  3. кукурудзяний крохмаль — 20 гр

Для прикраси і начинки:

  1. полуниця свіжа — 450 гр
  2. цукрова пудра або кокосова стружка — 50 г

Для просочення:

  1. сік одного лимона
  2. цукор пісок — 3 ст. л
  3. вода — окріп- 100 мл

Примітка:

  • Всі продукти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури. Для цього дістаньте їх з холодильника за пару годин до початку.
  • Яйця придбайте категорії С0, якщо таких немає — тоді 5 штук категорії С1.
  • Кількість інгредієнтів для тіста розраховано на 2 коржа d 20 див.
  • Для того, щоб сік з лимона легко відокремився при видавлюванні, попередньо прогрійте лимон в мікрохвильовці 20 секунд.
  • Для начинки краще використовувати заморожену полуницю (300 гр), а для прикраси свіжу (150 гр).