Перець, фарширований м’ясом та рисом


Відмінний рецепт фаршированих перців з начинкою з фаршу, рису, овочів і зелені.

Інгредієнти

  • 8 шт.

    — перець (різного кольору)

  • 250 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 гілочки

    — кріп

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 50 гр.

    — томатна паста

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Перці промиваємо, зрізаємо верхню частину і видаляємо мембрани, насіння. Зрізані частини перців нарізаємо дрібно, очищені моркву і цибулю — дрібно. У маслі обсмажуємо підготовлені нарізані кубики перців, додаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо овочі, знімаємо з вогню, додаємо свинячий фарш, промитий рис, нарізану зелень, сіль і перець. Добре перемішуємо.


    Підготовлені перці наповнюємо м’ясною начинкою і викладаємо поруч один з одним в глибоку каструлю.


    Заливаємо простір між перцями гарячою водою, додаємо томатну пасту, сіль, накриваємо і тушкуємо на повільному вогні 35-40 хвилин.

    Смачні фаршировані перці красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!