3. Холодний суп на кефірі з овочами і зеленню
Приготувати це блюдо дуже просто. Такий легкий і освіжаючий супчик додасть сил і бадьорості, а також наситить надовго. Раджу спробувати тим, хто стежить за фігурою.
Інгредієнти:
- Літр кефіру (будь-якої жирності);
- 2 варені буряків середнього розміру;
- 1-2 огірочка, залежно від розміру;
- 4 відварних яйця (за бажанням);
- Невеликий пучок кропу;
- Сіль на смак;
- 100 грам свіжого шпинату;
- Пару часточок часнику.
Приготування:
1.Яйця і буряк відварити окремо і остудити.
2.Шпинат помістити в киплячу воду і проварити хвилин 5, до м’якості. Після чого перелити масу в сито і злити рідину. Шпинат остудити.
3.Часник і зелень дрібно нарубати.
4.Невеликими брусочками нарізати огірочок.
5.Тепер підготуємо рідку основу для супу. Для цього потрібно налити в чашу блендера склянку кефіру. Перекласти до нього зелень кропу, відварений шпинат і часничок. Посолити на смак.
6.Тепер потрібно збити до максимально однорідної маси насиченого зеленого кольору. Потім залити залишки кефіру і знову попрацювати блендером до однорідного кольору.
7.Буряк почистити і грубо протерти на тертці.
8.Подавати супчик потрібно так. У кожну тарілку налити зеленого кефіру. Додати за смаком огірок і буряк. Яйця почистити і нарізати навпіл. Класти їх у суп по смаку.
Приємного апетиту!