Холодні супи — рецепти смачних овочевих супів на кефірі

Приготування:

1.Для нарізання овочів можна використовувати овощечистку з насадкою для нарізання соломкою. Якщо її немає, можете нарізати їх ножем, як вам зручно.

2.Буряк в цьому випадку потрібно різати по волокнам, щоб вона не розвалювалася.

3.Часник дрібно нарубати або скористатися спеціальним пресом.

4.По тарілочках в рівних пропорціях розкласти овочі, часник і залити кефіром.

5.Посолити на смак. За бажанням, можна додати мелений перчик. Можна подавати відразу або настояти в холодильнику.

2. Холодний овочевий суп на кефірі з газованою мінералкою

У спеку завжди не вистачає свіжості. Приготуйте таку освіжаючу окрошку на обід. Вона додасть сил та енергії. Це дуже смачно! Спробуйте!

Інгредієнти:

  • 4 середніх огірка;
  • Сіль на смак;
  • Сік із чверті лимона;
  • 4 відварних яйця (круто);
  • Грам 300 редиски;
  • 200 грам сметани;
  • Літр кефіру будь-якої жирності;
  • 2 відварені картоплини;
  • Газована мінералка – на смак;
  • Зелень на смак.