Гороховий суп є одним з основних супів російської кухні, також як розсольник або збірна м’ясна солянка. У більш ранні часи його в основному варили пісним. Зараз же всіляке різноманітність м’ясних продуктів, дозволяє додавати все, що вам подобається. Рідко хто не любить цей суп. По-перше він дуже смачний навіть пісний, по-друге, він дуже ситний, по — третє він малокалорійний, звичайно якщо не покласти в нього жирну свинину або копчену ковбасу. Давайте приготуємо його за кількома різними рецептами.
Як приготувати гороховий суп — рецепти з фото покроково
Смачніше всього гороховий суп виходить з копченостями, будь то реберця або ковбаса. Ось з ними і ми приготуємо . Ну і звичайно пісний суп. Зараз без нього нікуди, та й смачний він, переконайтеся самі.
Меню:
- Рецепт горохового супу
- Гороховий суп з копченими реберцями
- Пісний суп гороховий
- Гороховий суп з копченостями
- Відео — Гороховий Суп з м’ясом
- Відео — Гороховий суп пюре