Рецепт супу харчо з баранини Інгредієнти:
- Баранина — 1 кг
- Цибуля ріпчаста -2 шт.
- Корінь петрушки – 1 шт.
- Коріандр (насіння) 1 ст. л.
- Борошно кукурудзяне – 1 ст. л.
- Рис – 1/2 склянки
- Петрушка пучок
- Кінза – пучок
- Базилік — пучок
- Пюре з пастили аличі — 120-150 р.
- Ткемалевый соус (за смаком)
- Часник – 2-4 зуб.
- Лавровий аркуш/чорний перець
- Хмелі-сунелі – 1 ст. л.
- Кориця — на кінчику ножа
- Гострий червоний перець – 1 шт.
- Шафран — щіпка
- Сіль — близько 1/2 ст. л.
Приготування:
1. М’ясо — баранячу шийку, закладаємо в каструлю і заливаємо повністю водою. Доводимо до кипіння. Не забудьте перед закипанням зняти піну. Варимо м’ясо до готовності.
2. Нарізаємо цибулю.
3. Ставимо Сковороду на плиту на середній вогонь і наливаємо трохи олії.
4. Коли масло розігріється, кладемо в сковороду цибулю і починаємо обсмажувати. Треба довести цибулю до легкого зарум’янювання.
5. Поки обсмажується цибуля, нарізаємо корінь петрушки.
6. У цибулю додаємо кукурудзяне борошно. Перемішуємо.