Суп харчо — рецепти приготування в домашніх умовах

Рецепт супу харчо з баранини Інгредієнти:

  • Баранина — 1 кг
  • Цибуля ріпчаста -2 шт.
  • Корінь петрушки – 1 шт.
  • Коріандр (насіння) 1 ст. л.
  • Борошно кукурудзяне – 1 ст. л.
  • Рис – 1/2 склянки
  • Петрушка пучок
  • Кінза – пучок
  • Базилік — пучок
  • Пюре з пастили аличі — 120-150 р.
  • Ткемалевый соус (за смаком)
  • Часник – 2-4 зуб.
  • Лавровий аркуш/чорний перець
  • Хмелі-сунелі – 1 ст. л.
  • Кориця — на кінчику ножа
  • Гострий червоний перець – 1 шт.
  • Шафран — щіпка
  • Сіль — близько 1/2 ст. л.

Приготування:

1. М’ясо — баранячу шийку, закладаємо в каструлю і заливаємо повністю водою. Доводимо до кипіння. Не забудьте перед закипанням зняти піну. Варимо м’ясо до готовності.

2. Нарізаємо цибулю.

3. Ставимо Сковороду на плиту на середній вогонь і наливаємо трохи олії.

4. Коли масло розігріється, кладемо в сковороду цибулю і починаємо обсмажувати. Треба довести цибулю до легкого зарум’янювання.

5. Поки обсмажується цибуля, нарізаємо корінь петрушки.

6. У цибулю додаємо кукурудзяне борошно. Перемішуємо.