Рецепт супу харчо з свинини
Інгредієнти:
- М’ясо свинини — 400 р.
- Рис — 3/4 склянки
- Цибуля — 1 головка
- Помідори середні — 2 шт.
- Часник — 3 зубчики
- Хмелі -сунелі
- Гострий червоний перець — за смаком
- Сіль
- Зелень кінзи, петрушки
Приготування:
1. Нарізаємо м’ясо середніми шматочками. Якщо є, обов’язково візьміть частину свинини з реберцями.
2. Замочуємо рис. Хто не любить дуже густий суп можете покласти рису менше.
3. М’ясо закладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо варитися хвилин на 40.
4. У каструлі, де вариться м’ясо з’явилася піна, її треба обов’язково акуратно зняти всю.
5. Нарізаємо цибулю. Сковороду з рослинним маслом ставимо на плиту і кладемо туди цибулю.
6. Цибуля обжарился до прозорості, приблизно 5 хвилин, додаємо дрібно нарізані помідори. У нас були заморожені дрібно приготовані помідори. Якщо у вас є свіжі, відмінно, додавайте їх. Обсмажуємо ще пару хвилин.
7. Злегка обсмажені цибулю з помідорами додаємо в бульйон до м’яса. Засипаємо замочений рис. Поки не солимо. Варимо рис до готовності.
8. Дрібно подрібнюємо часник, поки відставляємо.
9. За 5 хвилин до закінчення варіння (спробуйте м’ясо, спробуйте рис), солимо за смаком (краще спочатку трохи посоліть, спробуйте, а потім досоліть ще).
10. Засипаємо часник, хмелі — сунелі, трохи гострого червоного перцю.
11. Додаємо лавровий лист, даємо поваритися кілька хвилин додаємо нарізану зелень, кінзу, петрушку. Даємо поваритися ще 2-3 хвилини. Вимикаємо плиту.
Нехай суп настоїться 10-20 хвилин, від цього він буде ще смачніше.
Приємного апетиту!