Маринад для курячих крилець — 13 кращих рецептів

7. Як замаринувати крильця, щоб потім запекти їх в паніровці?

Чому всі так люблять крильця KFC? Все тому, що в складі їх маринаду і в самій хрусткій паніровці міститься секретний набір з 11 спецій. Нехай у нас немає цього складу, але ми можемо приготувати вдома нітрохи не гірше і навіть ще смачніше!

Інгредієнти:

  • Панірувальні сухарі, борошно – по 3-4 ст. л.
  • Майонез – 6 ст. л.
  • Зубчик часнику – 2-3 шт.
  • Каррі, мелений імбир, паприка, суха гірчиця, сіль, мелений чорний і червоний перець – по 1 ч. л.
  • Яйце – 2 шт.

Приготування:

1. У майонез висипаємо всі спеції і видавлюємо через прес часникові зубчики. Ретельно перемішуємо і в отриману масу викладаємо крильця. Гарненько їх натираємо ароматним складом і залишаємо в холодильнику на кілька годин.

2. Перед запіканням в паніровці слід приготувати цей «хлібний шар». Промариновані крильця занурюємо спочатку в борошно, потім у збиті яйця і завершуємо обвалювання в дрібних сухарики з улюбленими спеціями (або запропонованими вище, але в кількості по 1 щіпці). Дати полежати пару хвилин, а потім знову змочити яєчною масою і покрити панірувальними сухарями.

3. Випікаємо на деку, застеленому пергаментом, до появи яскравою рум’яної скоринки близько 30 хвилин при 180 градусах.

Приємного апетиту!