7. Як замаринувати крильця, щоб потім запекти їх в паніровці?
Чому всі так люблять крильця KFC? Все тому, що в складі їх маринаду і в самій хрусткій паніровці міститься секретний набір з 11 спецій. Нехай у нас немає цього складу, але ми можемо приготувати вдома нітрохи не гірше і навіть ще смачніше!
Інгредієнти:
- Панірувальні сухарі, борошно – по 3-4 ст. л.
- Майонез – 6 ст. л.
- Зубчик часнику – 2-3 шт.
- Каррі, мелений імбир, паприка, суха гірчиця, сіль, мелений чорний і червоний перець – по 1 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
Приготування:
1. У майонез висипаємо всі спеції і видавлюємо через прес часникові зубчики. Ретельно перемішуємо і в отриману масу викладаємо крильця. Гарненько їх натираємо ароматним складом і залишаємо в холодильнику на кілька годин.
2. Перед запіканням в паніровці слід приготувати цей «хлібний шар». Промариновані крильця занурюємо спочатку в борошно, потім у збиті яйця і завершуємо обвалювання в дрібних сухарики з улюбленими спеціями (або запропонованими вище, але в кількості по 1 щіпці). Дати полежати пару хвилин, а потім знову змочити яєчною масою і покрити панірувальними сухарями.
3. Випікаємо на деку, застеленому пергаментом, до появи яскравою рум’яної скоринки близько 30 хвилин при 180 градусах.
Приємного апетиту!