1. Барбекю-маринад для курячих крилець в духовці
Раніше для отримання специфічного присмаку барбекю досить часто купували спеціальний американський маринад в пляшечках. А потім подруга поділилася своїм домашнім рецептом. Соус зберігає в собі всі звичні нотки BBQ, але за собівартістю раз в 5 виходить дешевше!
Інгредієнти:
- Яблучний оцет, шашличний кетчуп, соус Вустершир» — по 4 ст. л.
- Сіль, мелений чорний перець, паприка, суха гірчиця – по 1/3 ч. л.
Приготування:
1. У глибокій мисці для маринування з’єднуємо спочатку рідкі інгредієнти (соус з оцтом і кетчупом), збовтуємо до однорідності. Потім всипаємо сипучі компоненти і знову гарненько перемішуємо.
2. Крила слід маринувати в такому соусі близько години, а потім запікаємо в духовці всього лише півгодини при 200-220 градусах.
Приємного апетиту!