13. Відео — Крильця на мангалі. Маринад для курячих крилець
Варто відзначити, що куряче м’ясо (не тільки крила), замариноване за наведеними вище рецептами, можна смажити на мангалі, в аерогрилі, в диво-пічці і навіть у вугіллі, загорнутим в декілька шарів фольги.
Причому до такої закуски часом навіть не потрібні соуси і кетчупи. Хоча на свій смак ви можете сервірувати апетитні крильця будь-якими добавками. Підійдуть навіть часникові грінки і мариновані «по-швидкому в пакеті» огірки.
А якщо ви будете використовувати запечене страву в якості другої страви, то варто приготувати гарнір з повітряного картопляного пюре, гречки або легкого овочевого салату з невеликою остринкой.
Приємного апетиту і найсмачніших курячих крилець, запечених в духовці!