6. Гірчично-соєвий маринад для запікання крил птахи
Досить цікавий аромат дає поєднання гірчиці з соєвим соусом. Однак їх суміш може зробити запекаемое страву трохи сухуватим, тому обов’язково додаю трохи соняшникової олії, яке обволікає шматочки і утримує маринад разом з курячим соком всередині крилець, тим самим усуваючи проблему.
Інгредієнти:
- Соус соєвий – 5 ст. л.
- Гірчиця рідка, олію соняшникову – по 3 ст. л.
- Сіль, улюблені спеції – за смаком.
Приготування:
1. В соєвий соус вливаємо олію і додаємо гірчицю. Трохи підсолюємо і за допомогою віночка разбалтываем до стану маринаду. При бажанні можна приправити улюбленими спеціями для шашлику, але і без них вийде досить смачно.
2. Перемішуємо маринад з крилами і даємо їм пройнятися близько години. Потім смажимо на сковорідці або решітці в розігрітій до 190 градусів духовці близько півгодини.
Приємного апетиту!