Покриваємо глазур’ю торт Три шоколаду
Нагадую, що робоча температура глазурі 30-35 градусів. Доведіть її до такої температури і залийте торт, добре проливаючи краю. Зайву глазур зверху змахніть спатулой.
На холодному мусі глазур дуже швидко застигне. Далі можна додати ще якусь прикрасу або залишити так як є.
Я прикрасила свій торт сердечками і чіпсами з білого шоколаду.
Вийшов цілком собі симпатичний благородний красень)
А ось він же в розрізі. Я вам обіцяла, що наш торт буде виглядати вельми незвично, тепер самі подивіться. Ваші гості однозначно будуть цікавитися, а як же ви змогли так зробити?!
Ваш торт Три шоколаду обов’язково викличе загальне захоплення, неможливо не помітити таку красу і смакоту!
Але, якщо вам трохи страшнувато морочитися з цим розподілом шарів, тоді ось вам варіант простіший.