Торт Три шоколада

Темний шар

Можна розтопити шоколад і додати в крем. А можна так, як зробила я.

Отвесьте 210 грам крему, підігрійте в мікрохвильовці приблизно до 70 градусів і вилийте на темний шоколад.

Добре перемішайте до однорідності і повного розчинення шоколаду.

До цієї суміші додайте 300 гр вершків з сиром.

Знову все перемішайте до однорідності.

Аналогічно першій і другій підготуйте третю форму d 20 див. дістаньте З морозилки другу форму із замороженим в ній мусом. Звільніть мус від кільця і стрічки та помістіть його на дно третин форми так, щоб двоколірна сторона опинилася внизу, а темна вгорі.

Поверх замороженого мусу влийте мус з темного шоколаду, простежте, щоб він рівномірно заповнив собою все порожнечі у формі, потім дістаньте заморожений корж бісквіту з морозилки і покладіть його поверх мусу. Трохи занурте його в мусі, але не повністю, щоб він приблизно на 0,5 см височів.

Знову помістіть всю конструкцію у морозильну камеру. Час витримки приблизно 2 години.

Поки торт замерзає, приготуйте Шоколадну дзеркальну глазур ось за цим рецептом. Заходьте, там є докладний опис приготування з фотографіями.

Коли торт повністю замерзне, звільніть його від кільця і стрічки. У вас вийде приблизно такий результат.

Переверніть торт і побачите ось такі цікаві круги з мусу.

Далі, для того, щоб глазур рівніше стікала з торта, округліть рукою гострі краї на заготівлі.

Тепер торт встановіть на решітці, знизу підставте піддон, на який буде стікати зайва глазур. Я використовувала деко.