Торт Три шоколада

Варіант 1

Він трохи ускладнений, хоча я все дуже детально описала і справитися буде легко, потрібно просто все робити поетапно. На мій погляд, торт виходить більш цікавий і незвичайний (ближче до кінця статті ви зрозумієте, чому так, покажу). Тут для збірки вам знадобляться три кільця різного діаметру 16,18 і 20 см. Або одне розсувне кільце. У мого кільця діапазон від 16 до 30 см, якщо у вас така є, то його цілком вистачить.

Варіант 2

Це класична збірка торта, її я прописала в кінці рецепта, це на випадок, якщо перший здасться вам складний. Форму в цьому випадку візьміть одну d 20 див.

Черговість дій буде така:

  • З вечора спечіть шоколадний бісквіт по одному із запропонованих вище рецептів. Нагадую, форма для бісквіта d 20 див. Загорніть його в харчову плівку, остудіть при кімнатній температурі, потім покладіть на всю ніч у холодильник для дозрівання. Вранці звільніть від плівки, відріжте від нього корж потрібної товщини (1,5-2 см), корж знову оберніть плівкою і покладіть в морозильну камеру до потрібного моменту.
  • Далі приготуйте крем Англез і по черзі всі муси так, як написано нижче в цьому рецепті.
  • Зберіть торт по верствам, приготуйте Шоколадну дзеркальну глазур і покрийте нею торт.

Отже, як зробити домашній муссовый торт Три шоколаду — покроковий рецепт з фото.